Resultat af weekendens strikketid

Så blev det søndag eftermiddag og sommertid.

Mit chuncky plaid blev færdig og  nu har det hængt udenfor og blevet strukket og luftet. Det er lige nu 105 X 120 cm, men jeg forventer, at det bliver større i brug, når man begynder at blive brugt. Det fnugger stadig lidt og det er lidt surt, måske stopper jeg det i vaskemaskinen en dag solen skinner.

Det er købt som et kit hos Elmelydesign

Der er ca. 6 til 7 timers strikketid i tæppet, så det er et perfekt projekt til en weekend.

 

Så blev det weekend

Så blev det lørdag morgen, havde egentlig håbet på en dejlig forårsdag med sol. Men sådan er det ikke lige på vores dejlige lille ø.

Nå ja det har jeg glemt at fortælle jer. Jeg bor på en af Danmarks dejligst øer – Fanø.

Mange mennesker kommer hvert år til vores lille ø for at holde ferie eller weekend og så arrangeres der naturligvis Danmarks største strikkefestival herovre hvert år – jeg kunne ikke bo et bedre sted.

Egentlig havde jeg tænkt, at jeg ville bruge weekend på et lille projekt – nussemusen. Et projekt af Filicolana – du vil kunne hente to nøgler garn og en opskrift gratis hos Filicolana garnforhandlere og senere afleverer de strikkede mus. De strikkede mus er til børn, som har brug for en ven i en svær tid. Jeg synes, at du skal gå ind og læse om nussemusen her.

Men sådan bliver det ikke her i weekenden, jeg har istedet besluttet at få afsluttet to lidt større projekter, som jeg har liggende.  En plaid på pinde 25 – der skal nok komme et billede, når det bliver færdig. Samt en trøje til mig selv – er egentlig købt som et kit fra Lillestrik, men jeg har lavet om på opskriften, så det nu er en trøje strikket oppefra og ned, mangler muligvis garn til ærmerne men nu skal kroppen lige være færdig, så kigger vi på ærmerne til den tid.

God fornøjelse og en dejlig lørdag

 

Velkommen til min verden

Strik har altid været i min verden så længe jeg kan huske.

Mit første rigtige strikkeprojekt som blev færdigt var et par stribede sokker i pink og lilla, desværre findes de ikke mere – eller også er det meget godt.

Så blev et til sweatere og lignende – men altid større projekter.

Jeg har altid synes, at mine større projekter var bøvlede at have med på ferie eller en weekend i sommerhus, så begyndte jeg at finde små projekter, som jeg kunne have med.

Jeg vil gerne med denne blog inspirerer dig til at lidt småprojekter, som ikke tager så lang tid, ikke behøver koste en formue i garn og samtidig behøver du ikke være en meget erfarne strikker for at være med her og få noget brugbart med dig hjem fra ferie eller weekend.

Jeg glæder mig til at komme igang – vi ses