Hvis man bliver lidt træt af karklude

Måske bliver du ligesom jeg nogle gange lidt træt af at strikke karklude, men stadig gerne vil have et lille let strikkeprojekt. Så er muligheden at strikke en vaskehandske som den her.

 

Opskriften får du her:

Vaskehandske i 8/4 bomuldsgarn

Du skal bruge:

1 nøgle 8/4 bomuldsgarn
Rundpind str 3 minium 80cm

Denne vaskehandske er strikke med magic loop med 8-talsopslag oppefra og ned. Fordelen ved dette er, at der ikke er noget montering og ingen grimme sammensyninger. Det eneste du skal gøre, når handsken er færdig er at hæfte enderne.

Slå op med 8-talsopslag så der er 34 masker på hver side – i alt 68 masker

Strik første og sidste maske på hver side vrang. Resten af maskerne strikkes ret. Vrang maskerne synes jeg giver et pænt finish på den færdige vaskehandske.

Vaskehandsken strikkes så lang du vil have den. Min er ca. 19 cm inden vaske.

Afslut vaskehandsken med 16 omgange perlestik, så handsken ikke ruller.

Luk maskerne af.

Mine vaskehandsker bliver vasket ved minium 60 grader og gerne en tur i tørretumbleren

Nu truer hverdagen igen

Jeg håber, at I har haft en dejlig solrig kristi himmelfartsferie, som vi har haft her på øen sammen med en masse turister på besøg.

Lidt strikning er der dog blevet til i løbet af de fire dage. Bonussønnens crazy socks blev færdig. Skaft og fod er strikket i tern.

Desuden har jeg endelig fået afsluttet et af mine andre UFO’er

En dejlig top til brug før og efter yoga. Den er strikket i supersoft uldgarn og jeg er blevet ret glad for resultat. Glæder mig til på tirsdag (selvom jeg også lige trak den over, da vi spiste morgenmad på terrassen og det var skygge og lidt koldt)

I går aftens begyndte jeg så på en ny pude, planen er, at den skal være i blå farver inspireret af himmel og hav – men lad mig nu se om der ikke kan snige sig lidt andre farver ind. Jeg glæder mig til at vise jeg den, når den bliver færdig.

God søndag til jer alle derude i solen.

Så blev det endnu en gang søndag

Efter en travl uge blev det endnu en gang blevet søndag.

På sådan en uge, for jeg ikke nået at strikke så meget, men den første sok i et par crazy socks blevet det da til.

Så nu må jeg hellere i gang med den anden. Men har brugt fredag eftermiddag/aften og lørdag på Fanø Vesterland. En musik festival på vores dejlige lille ø.

Så var udsigten over til Esbjerg, da vi cyklede hjem i går efter en dejlig dag i selskab med en masse glade mennesker samt DAD, Mads Langer og KrebsFalck bla.

Jeg kan stadig blive helt glad i maven over, at jeg bor i sådan et skønt sted

Efter en travl weekend

Så går en travl weekend på hæld her i huset og roen har sænket sig.

I den har weekend har vi været på Bridgewalking og på besøg hos gode venner, så strikken er det ikke blevet så meget til.

Men den første halvdel af et par yogasokker er det da blevet til.

Den er strikket Indiecita 100% Alpaca. Den er strikket pind 3 og med 56 masker. Skaftet er 15 cm langt og foden efter aflukkede 10 cm

Nu skal jeg se om jeg kan nå den anden inden yogatimen på tirsdag.

 

Inspiration til stuen

Måske er projekt pude for lidt mere end feriestrik, men det er et sjovt strikketøj. Man skal lige lave en farve færdig og lige en mere…

Puden er strikke i supersoft fra Garn Garagen. Hvis du vil vide mere, så skriv en kommentar, så vender jeg tilbage til dig.

Ellers skal jeg igang med et par yogasokker, men dem må I får næste weekend, da denne weekend står på konfirmation i København, så der bliver nok ikke så meget strikning.

Må I have en dejlig forårsweekend med sol