Ferie eller strik eller feriestrik

Her går ferien langsom den forkert vej – det har været mere ferie og mindre strik end jeg egentlig havde planlagt, men så har der været tid med familien og lidt forkælelse på et tysk Spahotel i Schleswig – en fødselsgave fra manden min. Det var total afslapning og selvom strikketøjet lå i tasken, så nåede det kun frem en enkelt gang.

Men nu er vi tilbage på øen og en vaskehandske som er mine nye hurtige ting, som lige kan laves, mens hjerne skal bestemme sig om, hvad der nu skal på pindene, er sprunget af pindene.

Den nyeste i rækker er helt enkelt i glatstrikning,  jeg elsker det mønster, som kommer frem i en jævn glatstrikning. Og farven for mig til at tænke på lyngen på heden.

Det har givet mig lyst til at strikke en helt enkel sweater til mig selv uden alt muligt mønster eller andre dikkedarer

Indkøbsnet i stedet for plastikposer

Jeg lovede jer et billede af mit hæklede indkøbsnet – til brug i stedet for de købte plastikposer.

Jeg er superglad for mit net – i går var jeg ude og handle og have en pakke morgenmadsprodukt, tre liter mælk, kakaomælk, en pose Haribo og min pung.

Det gav mig en rigtig dejlig følelse at spare plastikposen væk

Endnu en vaskehandske

Endnu en vaskehandske er kommet af pindene – denne gang med hjerter.

Sådan en vaskehandske kan jo varieres i det uendelige – du kan jo strikke biler, får, blomster eller hvad du ellers kan finde på. Jeg tror, at den næste skal være med nogle får på en grøn baggrund. Husk du kan altid få fat i en opskrift ved at skrive en kommentar, så jeg kan vende tilbage til dig med yderligere oplysninger.

Kender du det, at man altid glemmer en pose, når man er ud og købe ind? Jeg er så dårlig til det og samtidig er jeg træt af brugen af plastik og de “dumme” penge, som jeg lægger for en plastikpose.

Derfor har jeg her i ferien hæklet mig en net – og det er jeg bare blevet rigtig glad for. Du skal nok få det at se – jeg skal bare lige få taget et billede af det, så du kan se, hvor meget der egentlig kan være i det.

Så har sommerferien ramt os

Så har sommerferien endelig ramt den lille ø og vores familie.

Det giver mig jo også mulighed for at afprøve nogle af mine ideer.

Inspireret af min søster har jeg lavet den her vaskehandske – inspireret af hybenroserne udenfor min dør.

Den har taget cirka to dage at strikke – hvis nogen har lyst til at strikke den, så efterlad en besked, så sender jeg den til dig.

Der er også en ny pude på vej inspireret af stranden og havet, skal lige have taget en billede og skrevet opskriften rent med de rettelser som teststrikkende vist.