Nu sænker juleroen sig over øen

Så er juleaften og julefrokosterne overstået, alle gæsterne er taget afsted og nu har jeg fået tid til skrive lidt her på min side og vise jer, hvad jeg har lavet i den seneste tid.

På mit job havde vi en pakkekalender og en af mine gaver var et par hjemmestrikkede “Fanø sokker”

Denne gang ser de sådan ud – den ene er færdig

De er lidt vilde, men er godkendt af modtageren – heldigvis

En hue er det også blevet til i december.

Der skal lige arbejdes lidt på opskriften, jeg vil nemlig gerne have den dobbelt, så den bliver varmere. Jeg håber, at den bliver færdig inden turen går til Norge i uge 7, selvom jeg godt ved, at arbejdet kommer til at tage lidt ekstra tid i januar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *