Egentlig ikke feriestrik

Det som jeg vil dele med jer i dag er egentlig ikke feriestrik, men det er stadig en af mine favorit strikkeprojekter.

Der er ikke noget bedre end at strikke til en lille ny verdensborger, så endnu engang har jeg strikket et Marysvøb. Denne gang i råhvid i garn fra Garnudsalg. Jeg har brugt Cottonwool og Alpaca. Det bliver superblødt.

Det er egentlig et meget enkelt projekt, som du roligt kan ud i, det eneste det kræver er, at du kan strikke retmasker, slå om og strikke to masker sammen. Er du ikke en erfaren opskriftlæser, så tager du bare en linje af gangen og pludselig har du med tålmodighed et fantastisk svøb, som helt sikkert vil vække glæde hos forældrene.

Jeg elsker at begynde på dette projekt, men jeg er også superglad den dag, jeg lukker det sidste maske af og hæftet de sidste ender.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *